Als u in 2010 voor honderd dollar aan Bitcoins had gekocht, dan was dat op 17 december 2017 bijna..

$ 0
…waard.

Visie

Cryptocurrency belanghebbenden streven naar één uiteindelijk doel, en dat is dat cryptocurrency en Bitcoin massaal geadopteerd zullen worden door de wereldbevolking. Een klein deel van de betrokken partijen binnen deze sector, houden weinig tot geen rekening hoe deze ingewikkelde technologie kan worden uitgelegd aan de bevolking.

Wij zorgen ervoor dat deze technologie op een toegankelijke manier wordt overgebracht. Capitol Trust is uw informant op het gebied van cryptocurrency en de blockchain technologie.

Capitol Trust levert dagelijks veel inspanning om u te voorzien van informatieve content, uitleg en tips. Werkt u eraan mee om deze nieuwe financiële community te vergroten?

Missie

Capitol Trust wil de bevolking de mogelijkheid geven om op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de komst van deze revolutionaire technologie.

Op 11 april 2020 zijn er 161.500 Bitcoins verzonden in één enkele transactie. Op dat moment was deze transactie..

$1. 0

..waard. De kosten van deze transactie waren slechts $0,78.

De komst van Bitcoin

De ervaring heeft geleerd dat veel mensen nooit informatie hebben gekregen op school wat de herkomst van geld is, waar de waarde van geld daadwerkelijk op gebaseerd is en hoe het huidige monetaire systeem daadwerkelijk is opgebouwd. Veel mensen denken dat geld nog steeds gebaseerd is op de waarde van goud, maar is dat eigenlijk nog wel zo?

Geld! We gebruiken het elke dag, om ons zelf te voorzien van eten, winkelen, het doen van online aankopen en het overmaken van geld via internetbankieren. Toch denken veel mensen niet na over wat geld eigenlijk inhoudt.

Door de groeiende aantallen online transacties en het stijgende wantrouwen richting banken na de financiële crisis van 2008, ontstond er meer vraag naar een nieuw betaalmiddel. Er zou op een veiligere, goedkopere en snellere manier geld verstuurd kunnen worden ten opzichte van hoe dat vandaag de dag gedaan wordt. Daarnaast zou het ook enkele valkuilen van het huidige monetaire systeem op moeten lossen, zoals inflatie. Met de komst van cryptocurrency en Bitcoin zijn deze problemen opgelost.

Bitcoin kan dienen als elektronisch financieel betaalsysteem waarbij er geen overheid of centrale bank nodig is als tussen partij. U kunt dus voor het eerst waarde opslaan en overdragen zonder dat daar een derde partij voor nodig is. Transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling en u beheerd deze zelf. De Bitcoin blockchain is het veiligste netwerk ter wereld en is in haar bestaan nog nooit gehackt.

Wanneer mensen in aanraking komen met begrippen als ‘’cryptocurrency of blockchaintechnologie’’ refereren ze dit vaak aan Bitcoin. Logisch, Bitcoin is de eerste cryptomunt en heeft de grootste marktwaarde van alle cryptomunten. Naast Bitcoin zijn er bijna 7000 andere cryptomunten, deze munten worden ook wel altcoins genoemd. Benieuwd en wil u nou meer te weten komen?

Strategische samenwerking

Capitol Trust integreert gevestigde en confidentiële organisaties, die van toegevoegde waarde zijn om de wereld van cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Wij streven naar het bewerkstelligen van een waardevolle relatie voor beide partijen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met de volgende organisaties:

Hardware wallet

Ledger ontwikkelt hardware wallet-technologie die u kan voorzien van de hoogste beveiliging  voor uw cryptomunten. Beveilig verschillende cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum, XRP, Monero en meer.

Cryptocurrency platform

Een platform dat sinds 2013 het aan- en verkopen van cryptocurrency voor iedereen toegankelijk en eenvoudig maakt.