Koop uw cryptomunten

Heeft u zich al geregistreerd?
035-online-registration

Als het goed is heeft u zich tijdens het volgen van de basis E-learning geregistreerd. Als u dit heeft gedaan, heeft u toegang tot Anycoindirect. Inwoners vanuit heel Europa beschikken binnen enkele minuten over een werkend account.

Heeft u uzelf nog niet geregistreerd? Klik op onderstaande knop en vervolgens op ‘registreren’.

Heeft u al een wallet aangemaakt?
022-purse-1

Als u onze E-learning heeft gedaan, heeft u kunnen lezen dat wij u erop wijzen dat het gebruik van een offline hardware wallet het veiligst is. Mocht de door u aangekochte cryptomunten niet bewaard kunnen worden binnen deze wallet, dan raden wij u aan om via onderstaande knop een wallet aan te maken.

Anycoindirect heeft een selectie van Bitcoin- en altcoin-portefeuilles aan gemaakt om u op weg te helpen.

Koop en verkoop cryptomunten
004-bitcoin-2

Bent u klaar om Bitcoin of andere altcoins te kopen? Met de directe betaalmethoden van Anycoindirect kunt u op elk moment cryptomunten kopen. Ook kunt u ervoor kiezen om cryptomunten te verkopen en het geld terug te laten storten op uw bankrekening.


Vergeet niet om de E-learning af te nemen hier staat alles duidelijk voor u uitgelegd. Heeft u deze afgerond en bent u klaar om Bitcoins en of andere altcoins te kopen, klik dan op de onderstaande knop.

Capitol Trust informeert haar klanten over het enorm gebruiksvriendelijke platform Anycoindirect, waar u uw Bitcoin en of andere cryptomunten op aan kunt kopen.

Anycoin Direct is een Nederlands platform dat operationeel is sinds 2013. Doordat Anycoin al een lange tijd actief is binnen deze branche, hebben zij door de jaren heen veel ervaring op kunnen doen. Anycoin Direct stelt haar klant centraal en streeft naar het hebben van de optimale klantbeleving

Daarnaast heeft Anycoindirect een zeer klantvriendelijke interface op de website, waardoor Anycoin het haar klanten enorm gemakkelijk maakt om cryptomunten te kopen en verkopen. Ook biedt Anycoin Direct haar klanten gunstige prijzen ten opzichte van andere exchanges en platformen aan. Verificaties worden vaak afgerond binnen een uur. Dit is uniek en in tegenstelling tot andere platformen waarbij het zelfs dagen kan duren.

Anycoin direct heeft een uitstekende klantondersteuning afdeling en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:00 en van za t/m zo van 10:00 tot 18:30 voor eventuele vragen.

Zorg dat u beschikt over de juiste kennis, alvorens u gaat investeren. Heeft u de E-learning gevolgd en beschikt u inmiddels over de benodigde kennis? Leest u onderstaande uitleg zorgvuldig.