E-learning

Waarschijnlijk is het jaren geleden dat u voor het eerst van Bitcoin heeft gehoord. Eindelijk is het zover, u bent bereid om in 2020 meer te weten te komen over Bitcoin en andere cryptomunten. Capitol Trust heeft er voor gezorgd dat u zonder zorgen zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan. Dit met een minimale inspanning en alles wat u dient te weten van A tot Z . We begrijpen het, wij zijn hier ook geweest.

Beginner? Bestel de complete basis E-learning

U wil op uw eigen tempo meer te weten komen hoe het huidige monetaire systeem in elkaar zit, wat Bitcoin nou eigenlijk is, hoe de blockchain in zijn werk gaat, wat Altcoins zijn, hoe u veilig en via de juiste kanalen in cryptocurrency investeert en nog veel meer? Klik dan hier en bestel de basis E-learning!

Klaar met de basis E-learning? Bestel de geavanceerde E-learning

U heeft de basis E-learning afgerond, wat goed! U beschikt nu over de basiskennis en het is de hoogste tijd om u zelf te specialiseren. Weten hoe u cryptocurrency  koopt is belangrijk, maar weten wanneer u deze kunt kopen en waarom dan precies is nog veel belangrijker.

In de geavanceerde E-learning leren wij u de verschillende fases van de markt, hoe de markt in elkaar zit, hoe de prijs wordt bepaald en nog veel meer!

Gelooft u ook dat Bitcoin prijzen kan bereiken tussen de €100.000 en de €400.000 binnen enkele jaren? Het antwoord vindt u in onze geavanceerde E-learning.

Theoretische kennis

Capitol Trust heeft een leerzame E-learning ontwikkeld, waarbij u door de stof zal vliegen. De E-learning is geschreven in duidelijk en begrijpend Nederlands. Dit maakt de E-learning toegankelijk voor zowel jong als oud.

Praktische kennis

U wordt niet alleen voorzien van theoretische kennis in de E-learning. De E-learning is zo ingericht dat u ook praktische opdrachten zult krijgen, waardoor de stof beter onthouden blijft en u deze kennis behoud.

Wegwijs vinden visueel stappenplan

Om het nog duidelijker te maken voor u, krijgt u ook uitleg aan de hand van afbeeldingen en filmpjes.

Handige weetjes

Net begonnen of heeft u juist al wat meer ervaring? Capitol Trust voorziet beide niveaus van handige weetjes, bronnen en feiten waardoor u de stof beter en sneller op zult nemen.

Persoonlijke begeleiding?

Gaat u liever voor een face-to-face uitleg en gaat uw voorkeur uit dat al uw vragen direct beantwoord zullen worden, dan is dit de perfecte keuze! Vul onderstaand contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

* verplicht veld